Dagboek van onze reis

Welkom bij het reisverslag van onze reis door zuid amerika 

Nele vindt het zo plezant om reisverhalen te schrijven dat de pagina wat lang begon te worden. Ik vond het dan ook maar beter om het verslag in enkele delen op te splitsen, ook omdat de internetverbindingen hier zeer traag zijn. Commentaar kan je nog altijd hieronder achterlaten....

Ons routeplan (klik op de tekening om te vergroten):

 

 

Commentaren

test

test

Nog veel plezier de laatste dagen!

Dag Johan en Nele!

Hopelijk zijn jullie goed aangekomen in the Big Apple en zullen de laatste dagen minstens even leuk zijn als alle vorige reisdagen. Wij hebben in ieder geval genoten van jullie avontuurlijke verhalen en foto's! Veel plezier nog en prettige eindejaarsfeesten!

groetjes
Marijke en Geert

apple

we zitten momenteel letterlijk in the big apple namelijk de grote apple winkel van fifth avenue waar we deze tekst typen op onze demo iphone

Genieten...

Geniet maar nog van jullie laatste dagen tijdens het reizen!

Een prachtreis zal het achteraf geweest zijn, maar een prachtreis zal het ook blijven!!
Een ervaring om nooit meer te vergeten!
Ik vond het leuk om jullie verhaal te kunnen meevolgen!

Veel groetjes, Lot.

hoi

.. net zoals ik jou Afrika-avontuur met veel interesse heb gevolgd...
met liefs,
nele

Groetjes uit de States

Hallo avonturiers,

Jullie zijn erin geslaagd om twee mensen stikjaloers te maken... Wat een geweldige reis!!!! Maar we gunnen jullie dit natuurlijk van harte. En eigenlijk zijn jullie niet zo ver van onze woonplaats aan het rondtrekken. Jullie mogen best even binnenspringen voor een kopje thee :-). Maar ik vrees dat Zuid-Amerika veel aantrekkelijker is dan dit platte, koude en conservatieve Kansas.

Het zal voor jullie even aanpassen zijn zeker, wanneer jullie dit prachtige deel van Zuid-Amerika moeten inruilen voor New York! Don't forget to book a show on Broadway, tenminste als ze niet meer staken!

Take care and C u soon.
Tamara, Steven, Yannick en ????

proficiat

Super nieuws! (in de veronderstelling dat de vraagtekens betekenen dat er een klein broertje of zusje op komst is voor Yannick). Een dikke proficiat vanuit Ecuador! Veel plezier nog in Kansas!

Johan en Nele

Vraagje

Hey Nele (en Johan natuurlijk),

Ik heb een kleine gunst aan je te vragen. Wij zijn momenteel bezig met het organiseren van een vrijgezellen van een vriendin die op 12 januarie zal plaatsvinden.
Om haar al een beetje 'in the mood' te brengen, proberen wij zoveel mogelijk kaartjes van over heel de wereld naar haar toe te sturen.
Hierbij dus mijn vraag: kunnen jullie haar ook een kaartje sturen waarin jullie haar veel succes wensen met de trouw en vooral met de vrijgezellen (want da zal nodig zijn :-) )?

Haar gegevens:
Liesbet Devoghel
Jozef Van Doorslaerstraat 57 B1/4
1840 Steenhuffel

Alvast nen dikke merci!
Groetjes,
Jessy

kaartje

Dag Jessy,

Er is een kaartje onderweg vanuit "La Mitad del Mundo", dit is een plaats op de evenaar in de buurt van de hoofdstad van Ecuador. Veel plezier op de vrijgezellen.

Groetjes,

Nele

Kaartje

Hey Nele & Johan,

We hebben jullie kaartje goed ontvangen (en idd, Tim zit nog steeds laat op kantoor...), heel erg bedankt!!!

Nog veel plezier daar!

Hola !

Hola Johan y Nele !

Cómo estáis?! Me alegra mucho leer la crónica de vuestra luna de miel :) Espero que estéis disfrutando del buen tiempo, de la bellísima región, de la gente, de la buena comida, y por supuesto de vuestro/a novio/a. Espero (con impaciencia!) vuestra vuelta a Lovaina!

Abrazo!
Su prima, Elise :)

Groetjes

Dag Nele & Johan,

Jullie reis ziet er super uit! Natuurlijk niet slim van mij, om tijdens de middag naar jullie verslag te kijken, want nu heb ik geen zin meer om te werken ;-)
En valt het wat mee om ginder computers te vinden om jullie verslag altijd up te daten? Dat jullie daar nog de tijd voor vinden, met alle bezoeken/activiteiten dat jullie doen!
Geniet er nog van ginder, hier in België is toch maar regenachtig en koud.

Groetjes,

Nele

dag naamgenoot

Dag Nele,

inderdaad, ondanks het feit dat we op vakantie zijn, lijken onze dagen evengoed gevuld als tijdens gewone werkweken. Maar aangezien we af en toe de fotokaartjes moeten kopiëren naar een externe harde schijf, moeten we af en toe op internet en updaten we onze site op hetzelfde moment. Ik hoop dat je je amuseert bij MAN.
Tot later,
Nele

Hey Johan en Nele, Heb net

Hey Johan en Nele,

Heb net even in één teug heel het reisverslag en schattenverslag gelezen. Moeke vertelde me dat jullie huwelijkswebsite ondertussen ferm is uitgebreid. Jullie reis doet me echt wel watertanden. Na zo'n geslaagde trouwdag lijkt jullie huwelijksreis ook onvergetelijk te worden.
Deze week heb ik ook de foto's van Steven, Tamara en Yannick in Amerika eens bekeken.
Het lijkt allemaal zo gewoon om in België te zijn.

Natuurlijk hebben wij nu ook wel iets om naar uit te kijken. Het zal nu allemaal niet meer lang duren of ook wij hebben een helemaal ander leven. De baby is helemaal de vader. Met alles een beetje laat. Heel laat gedraaid en hij of zij gaat ondertussen ook over datum. Het was voor gisteren uitgerekend.

Ik zou vooral zeggen, geniet nu vooral van die reis, want (zoals er wellicht velen zullen beamen)... nu moet je dat doen. Geniet!
Tot met kerst,
Kaat.

Dag Kaat, Stefan en

Dag Kaat, Stefan en ...

Bedankt voor de reactie, laat ons weten wanneer de familie is uitgebreid. Wij (vooral Nele) zijn heel benieuwd...Veel succes

Nele en Johan

Wegdromen

Nele & Johan,

Jullie reis ziet er fantastisch uit, en die foto's zijn om weg te dromen!
Wij proberen hier nog steeds gewoon te worden aan het winteruur...

Op het EY front is er niets speciaal gebeurd.

Profiteer nog van jullie reis en hou ons op de hoogte (zodat ook wij even kunnen ontsnappen en meegenieten van jullie fantastische ervaringen)!

Groetjes van de Seniors 2

vroeg opstaan

Dag beste collega's,

een winteruur kennen ze hier niet, maar ook hier moeten we vaak heel vroeg opstaan... al is het dan niet om te werken maar om ofwel een zonsopgang te zien, een bus te halen,...

Groetjes en veel succes met de laatste interims en prefinals,
Nele

Groetjes uit het pittoreske Holsbeek

Hallo Johan & Nele,

Leuke reisverslagen en de foto's worden ook alsmaar mooier: prachtige meren en een zalige foto op die zoutvlakte! Enkel een foto van zo'n condor en een van Johan's nieuwe haarsnit ontbreken nog ;-)

Geniet er met volle teugen van en vergeet niet bureaublad-achtergronden te blijven posten voor het thuisfront.

groetjes,
Birger

hello

Hey Nele en Johan,

jullie reis zit er echt ongelooflijk uit. Ik heb nog niet alles gelezen maar de foto's zeggen ook al veel.
Om u even up te date te brengen wat betreft het werk: Marie Van Houte heeft ontslag genomen.

Geniet er nog van en zet nog maar wat leuke foto's op de site, dan kunnen wij meegenieten.

Groetjes

Ilse

hallo!!

Hallo Nele en Johan!!

Hoe is het met jullie? Wij zijn benieuwd hoe Potosi en Sucre is gweest!
Wij gaan zo vertrekken naar Arequipa en zullen 8 november in Cuzco zijn! Hopenlijk zien we elkaar daar nog even!
Anders geniet van jullie reis en leuk jullie ontmoet te hebben in Bolivia!!

Ivo en Loraine

Lieve groetjes aan Johan en Nele

Hallo Johan en Nele,

Ik heb met gretig leesplezier jullie verhalen gelezen en ik voel de kriebels om zelf mijn koffers te pakken!
De beelden van de restanten van gebouwen in Pisco door de aardbeving zagen er afschuwelijk uit. Vorige week bezocht ik in Londen het Natural History Museum, waar ze een aardbeving simuleerden, dat was maar een simulatie en toch schrokken we allen erg.

De mooiste foto vind ik de -voorlopig- laatste. Jullie met zijn tweetjes op de weerkaatsende zoutvlakte, lijkt me erg indrukwekkend (en romantisch)! Oh, ja Nele, voor ik het vergeet: drie dikke zoenen voor je verjaardag!

Veel groetjes en we volgen jullie dagboek op de voet!

Jennifer en Sebastiaan

Nele en Johan, Jullie reis

Nele en Johan,

Jullie reis ziet er ongelofelijk uit, geniet er van!!

Groetjes van bij Ernst & Young

uw reis

Nele en Johan,
Axelle Red zei:"Alle jonge gasten zouden na hun studies een wereldreis moeten maken van een half jaar tot één jaar om hun blik op de wereld te verruimen, vreemde culturen op te snuiven. Met een andere kijk zullen ze weerkeren."
En jij handelt aldus . Proficiat!
Na mijn inleefreis met Broederlijk Delen in Senegal en dit voor slechts 14 dagen is mijn kijk ook verandert. Spreek me geen kwaad meer van zwartjes!
Maria en Valeer

gelukkige verjaardag!!!

Hey Nele!

Een HEEL gelukkige verjaardag gewenst! Laat u daar maar goed in de watten leggen door de Johan en maak er een leuk feestje van hé!

En geniet nog van jullie reis hé! T ziet er heel plezant uit...

Dikke kus,
Annelies X

Dag Nele en Johan, wij zijn

Dag Nele en Johan,
wij zijn heel blij dat jullie al veel moois gezien hebben en leuke dingen hebben gedaan. Wij vinden het heel leuk dat we jullie trip kunnen volgen van "nabij". Nog een heel fijne verjaardag, het zal zowieso speciaal zijn. Hier alles prima bij ons.
Groetjes van ons allen.

Prachtig!!

Hoi Nele en Johan,

Eerst en vooral: een dikke proficiat met jullie huwelijk!!! Nog geen tijd gehad om jullie geluk toe te wensen, mijn excuses daarvoor. Maar daarom niet minder gemeend!
Echt prachtig, jullie foto's, jullie verhalen!! Ik volg jullie op de voet.
Geniet van de mooie natuur, de vriendelijke mensen, het gezelschap, ... Geniet van de kleine dingen rondom jullie heen!!

Veel liefs, Lieselotte.

Heel mooie foto's en

Heel mooie foto's en verhalen.
Geniet maar van elkaar in dat mooie land.
Doe ze daar de groeten.
Groetjes Benny

Waw Nele en Johan, heel leuk

Waw Nele en Johan, heel leuk om mee te volgen wat jullie allemaal meemaken, mooie foto's ook! Bedankt nog eens Nele voor de verjaardagswensen, die je ondanks jullie drukke reisprogramma niet vergeten was! We kijken al uit naar de volgende reisverslagen en watertanden mee vanuit België!

Liefs,
Veerle en Jonas

Hey Johan en Nele, Heel leuk

Hey Johan en Nele,

Heel leuk om alles zo mee te kunnen volgen, zeker omdat we nu nog veel dingen herkennen. Die aardbeving moet echt wel verschrikkelijk geweest zijn als je die foto's ziet... En als je die zandbuggies al wild vond, wacht dan maar tot je boven de nazcalijnen hangt :)

Veel plezier ginder, en wij wachten al ongeduldig op de volgende berichtjes en foto's.

Groetjes,

Marlier en Reinies

May the (LIRIS) force be with you ...

Prettige reis

En hoe gaat het met jullie?

Beste familie, vrienden, collega's,... Via deze site houden we jullie graag op de hoogte van onze belevenissen, maar ook jullie mogen ons op de hoogte houden van de gebeurtenissen thuis, op het werk of elders...  via de 'nieuw commentaar toevoegen'-knop kan dit heel eenvoudig, maar een uitgebreide email mag natuurlijk ook. Het ga jullie goed!

Hallo jullie hebben ons

Hallo

jullie hebben ons aangenaam verrast met de site ! Blij dat we zo heel eventjes kunnen meegaan in jullie levensavontuur. Geniet maar verder met volle teugen en hopelijk met toch veel
beter weer dan hier in België...

Karen en co

verhalen van de eerste week

Amai,
De eerste verhalen en foto's doen ons al goesting krijgen om ook onze valiezen te pakken.