Foto's

Blijkbaar heeft een onbekende Nele's fotoboeken van ons appartementje weggenomen. Indien deze worden terugbezorgd dan kunnen wij de resterende foto's ook op deze pagina plaatsen.

Commentaren

Today is your wedding day

Today is your wedding day and we should have been with you sharing this special occasion. Unfortunately the British weather has prevented us from leaving our harvest - Nele, you won't have forgotten how often it can rain here even when it's summer! - but we are still with you in spirit. Many people here in Yorkshire remember your visits with Kathy and send their best wishes. I do have a large wedding present to deliver so you haven't escaped a visit from me that easily!
With love and best wishes to you both
Alison, Paul, Laura and Michael XXXX

receptie

Johan en Nele,
Hartelijk dank voor de uitnodiging. Jammer genoeg kunnen we niet aanwezig zijn, vermits we zelf een familiefeestje hebben. We wensen jullie een prachtige dag op 25 augustus en een mooie toekomst samen! Met plezier dragen we ons klein steentje bij op jullie dromenrekening !

Warme groeten en felicitaties van Jan en Anny en ook van onze Kris !

avondfeest

Johan en Nele,
Bedankt voor de uitnodiging.
We hebben al wel mondeling bevestigd bij je ma en pa, maar voor alle zekerheid doen we dit hier nog eens. We zullen er graag bij zijn op 25 augustus.
Tot dan
marleen en Stefaan

Nele en Johan We bedanken

Nele en Johan

We bedanken jullie vanharte voor de uitnodiging en zullen met veel plezier aanwezig zijn op 25 augustus. Alvast een dikke proficiat met de mooie uitnodiging en de prachtige site.

Altijd welkom!!!

Groetjes en tot dan.
Jan, Katrien en de kids

Receptie huwelijk

Hartelijk dank voor de uitnodiging. Op 25 augustus zullen we gaarne met jullie en jullie ouders meevieren. Tot in Dadizele ( en, daarna, Roeselare ).

Marc en Magda Vandoorne-Verhalle

receptie

Beste Johan en Nele,

Nele, je ma heb ik al bedankt voor de uitnodiging. Ik heb haar ook al gezegd dat we graag aanwezig zullen zijn op de receptie. Toch wilde ik ook jullie langs deze weg bedanken. Ik hoop dat deze fantastische dag het begin van een nog fantastischer leven met twee of meer wordt. Ik zal er voor zorgen dat je ma er op je huwelijksdag prima uitziet van kop tot teen. Vooral van "kop" als je begrijpt wat ik bedoel.
Bob en Daisy David-Decoene uit Dadizele

receptie 25/8/07

Beste Nele en Johan,
Hartelijk dank voor de uitnodiging om jullie huwelijk en de receptie op 25 augustus bij te wonen. Met veel plezier zal ik jullie samen met je ouders komen feliciteren! Mijn echtgenoot zal er niet bij kunnen zijn omdat hij op dat moment in Ieper de parade van de vierdaagse van de Ijzer, waarin onze zoon meestapt, zal volgen.
Dat de zon van de partij mag zijn! Nog een fijne voorbereidingstijd en tot dan.
Allerbeste groeten,
Christine Van der Straten-Broes
JOMA, Merksem

Uitnodiging

Veel plezier beleefd aan uw mooie foto's op de webside.

Danken U voor de uitnodiging op uw huwelijk en zullen zeker aanwezig
zijn in de kerk en op de receptie.

Groeten uit Zwijndrecht

Edgard Catry en Solange Deprez